De ziua mea donează pentru Cabana Urlea

 

George Gae Asociatia Povestile Carpatilor

100% Complete
535 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni,

Încep cu o poveste care coincide cu debutul meu în drumețiile montane. În urmă cu 10 ani, lucrând la o multinaționala, am avut ocazia să o cunosc pe Cristina, care în afară de jobul pe care îl avea, în timpul liber organiza ture pe munte. Astfel, alături de ea, am intrat in grupul de montaniarzi. Cristina pe atunci era la început în ceea ce privește ramura aceasta de organizator de ture pe munte. Am avut însă încredere în ea pentru că am observat o foarte mare pasiune pentru munte.

Ei bine, de atunci și până în ziua de astăzi am tot mers în turele ei. Între timp și-a luat și autorizația de ghid însă continuă să ofere ture pe munte voluntar pentru comunitatea oamenilor de munte, dar mai mult decât atât, anul acesta ea împreuna cu alți doi iubitori de munte au achiziționat Cabana Urlea, care acum se afla in paragină de mai bine de 10 ani, în dorința de a o repune pe picioare și de a-i reda viața, ceea ce era odinioară.

Astfel că, prin ONG-ul Poveștile Carpaților pe care l-au înființat pentru a sprijini turismul din Carpați, Cristina susține această cauză - reconstruția Cabanei Urlea.

La aflarea vestii am zis ca vreau să dau și eu o mâna de ajutor si pe lângă acțiunile de voluntariat care vor fi, am zis ca vreau sa încerc să susțin și financiar, atat cât pot. Și am răspuns ferm pentru susținerea reconstrucție cabanei Urlea.

Vă invit și pe voi, mai ales dacă sunteți iubitori de natură și munte, la susținerea reconstrucției cabanei, putând sa o faceți printr-o donație, oricât de mică, dar care în timp poate să însemne mult. 

Am ales sa-mi donez ziua mea de naștere pentru acest proiect - "Cabana Urlea, împreună redeschidem poarta estică de acces spre Creasta Făgărașului" organizat de Asociația Poveștile Carpaților, astfel că, dacă te gândești să-mi faci un cadou de ziua mea, o poți face donând pentru cabana Urlea.

Închei prin a va spune ca Eu cred în acest proiect și vă invit și pe voi să credeți. Haideți sa redam ce a fost odată cabana Urlea!

Va mulțumesc mult!

George


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Scopul nostru este de a ajuta oamenii si comunitatile care sustin si incurajeaza turismul din Carpati sa fie practicat in conditii cat mai bune, de a creste beneficiile practicarii turismului montan cat si bucuria turistilor veniti sa isi petreaca timpul liber intr-un cadru natural cu peisaje unice si aer curat, departe de agitatia si poluarea oraselor.

Proiectul "Cabana Urlea, impreuna redeschidem poarta estica de acces spre Creasta Fagarasului" are ca scop refacerea cabanei Urlea din Muntii Fagaras si reintroducerea acesteia in circuitul turistic. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

5 Donații

La multi ani, om frumos!!
04 Jan 2019
75 RON
28 Dec 2018
Mult succes cu acest proiect! Cu drag, GabiR
19 Dec 2018
hashtag sustin :)
18 Dec 2018
La multi ani cu fericire, George ! Felicitari pentru sustinerea continua a proiectului ! Bem o bere la cabana ;)
17 Dec 2018
George Gae : Asociatia Povestile Carpatilor
De ziua mea donează pentru Cabana Urlea