Dăruiesc ziua mea pentru un vis... Cabana Urlea

 

Olimpiu-Mihai Popa Asociatia Povestile Carpatilor

21% Complete
105 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pasiunea este ceva ce te defineste in totalitate, intrucat fiecare om are o pasiune anume, unii pentru dans, altii pentru muzica, altii pentru munte s.a.

De cele mai multe ori ne gasim intre noi, suntem oameni diferiti si pasiuni diferite, nevoi si feelinguri diferite, insa ceea ce ne face sa ne apropiem unul de altul reprezinta parte dintr-o pasiune comuna.

Pasiunea pentru munte face parte din mine, fiind un om al muntelui, nascut si crescut intre munti, insa aceasta pasiune trebuie impartita, oamenii din jurul tau trebuie sa simta ceea ce simti si tu atunci cand te “ conectezi cu natura “, cand te eliberezi de tot ce e diferit de natura ta.

Pasiunea asta-ti ofera experiente, oameni frumosi, asa cum am reusit sa o cunosc pe Cristina, dintr-o intamplare… Insa am realizat ca avem nevoi comune, placeri comune si nu m-as da inapoi sa o sustin pentru a realiza un vis comun “ Cabana Urlea “. Vorbim de vis comun, vorbim de frumusete, vorbim de refacerea unui spatiu ce aduce o lumina noua asupra coastei de est a Fagarasului, vorbim despre un spatiu pe care pot sa-l impart cu tine…

Desi mai e putin si mai adaug un an la varsta mea, mi-as dori sa sustinem impreuna, voi prietenii mei, reconstructia Cabanei Urlea pentru un loc in care sa vii cu gand bun de fiecare data dupa bunul plac.

“Susține un vis, Cabana Urlea!”

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Scopul nostru este de a ajuta oamenii si comunitatile care sustin si incurajeaza turismul din Carpati sa fie practicat in conditii cat mai bune, de a creste beneficiile practicarii turismului montan cat si bucuria turistilor veniti sa isi petreaca timpul liber intr-un cadru natural cu peisaje unice si aer curat, departe de agitatia si poluarea oraselor.

Proiectul "Cabana Urlea, impreuna redeschidem poarta estica de acces spre Creasta Fagarasului" are ca scop refacerea cabanei Urlea din Muntii Fagaras si reintroducerea acesteia in circuitul turistic. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

Anonymous

75 RON
19 Dec 2018

Anonymous

30 RON
17 Dec 2018
Olimpiu-Mihai Popa : Asociatia Povestile Carpatilor
Dăruiesc ziua mea pentru un vis... Cabana Urlea