Mihalache Bogdan - Asociatia Povestile Carpatilor

Donez ziua mea de nastere proiectului Cabana Urlea

80 RON Donatii stranse
4% Complete
2,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare prieteni.  

După cum știți, de câțiva ani pasiunea mea pentru natură și munte a atins niste cote înalte. Am cutreierat munții și am bătut cărările pădurilor până ce m-am decis că țara noastră este atât de frumoasă încât merită mai mult, însă schimbarea vine din noi.  

Si anul trecut am avut aceasi dorinta , cu ajutorul implinirii a inca unui an in viata mea sa duc mai departe Proiectul Urlea . In ultima vreme au aparut mai multe obstacole in calea acestui proiect dar eu in continuare cred in acest proiect !   

Din acest motiv anul acesta Donez ziua mea de naștere proiectului "Cabana Urlea, împreună redeschidem poarta estică de acces spre Creasta Făgărașului" organizat de Asociația Poveștile Carpaților, asociație pe care o și reprezint, și invit pe această cale toți prietenii și cunoscuții care îmi sunteți alături să îmi faceți cel mai frumos cadou anul acesta și anume să donați pentru acest proiect.  

Vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături și am încredere că împreună vom realiza lucruri minunate, dintre care primul este refacerea legendarei Cabane Urlea, din munții Făgăraș.   

Bogdan


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Povestile Carpatilor

Scopul nostru este de a ajuta oamenii si comunitatile care sustin si incurajeaza turismul din Carpati sa fie practicat in conditii cat mai bune, de a creste beneficiile practicarii turismului montan cat si bucuria turistilor veniti sa isi petreaca timpul liber intr-un cadru natural cu peisaje unice si aer curat, departe de agitatia si poluarea oraselor.

Cabana Urlea - împreună redeschidem Poarta estică de acces spre Creasta Făgărașului

Proiectul "Cabana Urlea, impreuna redeschidem poarta estica de acces spre Creasta Fagarasului" are ca scop refacerea cabanei Urlea din Muntii Fagaras si reintroducerea acesteia in circuitul turistic. 

2 Donatii

pt. noi La multi ani! :)
02 Dec 2019
Mult succes, Bogdan! :)
02 Dec 2019