Donez ziua mea pentru reconstructia Cabanei Urlea

 

Cristian Alexandru Asociatia Povestile Carpatilor

39% Complete
390 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut !  

Dragi prieteni, se apropie ziua mea de nastere si ma gandesc sa imi ofer un altfel de cadou, ceva pentru inima si care sa imi creasca increderea ca impreuna putem construi locuri si momente magice.  

Dupa cum stiti deja de ani buni cutreier cararile muntilor, ma bucur de locuri si momente de mare frumusete alaturi de oameni frumosi si entuziasti care imbratiseaza aceeasi dragoste pentru natura, sport dar si pentru oameni si traditii. In aceste calatorii am intalnit oameni care zambesc, oameni care cred, care vor si care pot. Ei isi doresc sa uneasca oameni in jurul binelui, sa construiasca frumos si durabil aici in tara parintilor nostri, care aduna caramida cu caramida  cu abnegatie si zambet pe chip, ei pastreaza visurile inimilor tinere si duc mai departe povestile Carpatilor.  

Gasesc minunate initiativele celor care construiesc, exemple pozitive si inspirationale pentru toti ceilalti, oameni care coaguleaza energii si dragoste in proiecte care sa schimbe felul cum vedem viata de zi cu zi.   Un astfel de proiect este cel de Recontructie a Cabanie Urlea din muntii Fagaras, un loc minunuat care merita din plin sa retraiasca momentele frumoase ale trecutului si mai ales sa devina un loc unde sa ne incarcam plamanii cu oxigen,  mintile cu ganduri bune si inimile cu dragoste.  

Susțin reconstrucția Cabanei Urlea și vă invit și pe voi, prieteni care bateți potecile prin munți sau care iubiti frumosul  să vă arătați susținerea si anul acesta sa imi faceti cadou o donatie pentru acest proiect minunat.  

Din acest motiv anul acesta Donez ziua mea de naștere proiectului "Cabana Urlea, împreună redeschidem poarta estică de acces spre Creasta Făgărașului" organizat de Asociația Poveștile Carpaților.  

Va multumesc si am incredere ca impreuna vom reusi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Scopul nostru este de a ajuta oamenii si comunitatile care sustin si incurajeaza turismul din Carpati sa fie practicat in conditii cat mai bune, de a creste beneficiile practicarii turismului montan cat si bucuria turistilor veniti sa isi petreaca timpul liber intr-un cadru natural cu peisaje unice si aer curat, departe de agitatia si poluarea oraselor.

Proiectul "Cabana Urlea, impreuna redeschidem poarta estica de acces spre Creasta Fagarasului" are ca scop refacerea cabanei Urlea din Muntii Fagaras si reintroducerea acesteia in circuitul turistic. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

6 Donații

Anonymous

35 RON
LMA!
20 Dec 2018
Mulți ani cu bucurii și seri călduroase cu prieteni buni la cabană!
13 Dec 2018
10 Dec 2018
Spor și... la mulți ani!
07 Dec 2018
07 Dec 2018

Anonymous

50 RON
06 Dec 2018
Cristian Alexandru : Asociatia Povestile Carpatilor
Donez ziua mea pentru reconstructia Cabanei Urlea