Donez ziua mea pentru Cabana Urlea refacuta si faina

 

Florian Popa Asociatia Povestile Carpatilor

70% Complete
350 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Urlea e un loc super, care m-a captivat inca de cand am fost acolo prima oara, acum 5 ani, dus de un prieten care stia zona foarte bine.  Ar fi si mai super daca s-ar reconstrui Cabana Urlea! De atunci merg in fiecare an de mai multe ori.

De 3 ani, alaturi de colegii mei de la Clubul Sportiv Tara Fagarasului, organizam Urlea Eco Trail Run acolo pentru ca e o zona care merita vazuta de cat mai multi oameni!

Anul acesta am decis sa imi donez ziua de nastere pentru reconstructia Cabanei Urlea, asadar daca va ganditi sa-mi faceti un cadou, va rog ca acesta sa fie o contributie catre Povestile Carpatilor care s-au apucat de treaba. Pe aceasta cale, ii felicit pe cei  de la  Povestile Carpatilor pentru initiativa, curaj si perseverenta!

Sa ne bucuram cat mai curand de o Cabana Urlea refacuta si faina!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Scopul nostru este de a ajuta oamenii si comunitatile care sustin si incurajeaza turismul din Carpati sa fie practicat in conditii cat mai bune, de a creste beneficiile practicarii turismului montan cat si bucuria turistilor veniti sa isi petreaca timpul liber intr-un cadru natural cu peisaje unice si aer curat, departe de agitatia si poluarea oraselor.

Proiectul "Cabana Urlea, impreuna redeschidem poarta estica de acces spre Creasta Fagarasului" are ca scop refacerea cabanei Urlea din Muntii Fagaras si reintroducerea acesteia in circuitul turistic. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donații

Mos Craciun

30 RON
Vine la UETR!
06 Apr 2019

Anonymous

30 RON
06 Apr 2019
La multi ani!!!
05 Apr 2019

Anonymous

30 RON
04 Apr 2019

Perna de acasă

30 RON
cu drag băi
04 Apr 2019

Ioana

75 RON
04 Apr 2019
Sanatate, la multi ani, doamne ajuta sa iasa cabana!
02 Apr 2019
La mulți ani! :*
02 Apr 2019

Anonymous

30 RON
02 Apr 2019
Florian Popa : Asociatia Povestile Carpatilor
Donez ziua mea pentru Cabana Urlea refacuta si faina