Donez ziua mea de nastere pentru refacerea cabanei Urlea

 

Adina Naftanaila Asociatia Povestile Carpatilor

100% Complete
915 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
12
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Am ales anul acesta sa imi donez ziua de nastere unui proiect minunat numit Cabana Urlea. De ce am ales acest proiect ? Fiind din Fagaras am avut ocazia de a merge la cabana pe timpul in care aceasta era inca in functiune.Era un loc linstitor, primitor unde puteai sa iti incarci bateriile la sfarsit de saptamana impreuna cu prietenii sau cu familia.    Tatal meu impreuna cu bunicul au ajutat la constructia primei cabane iar eu imi doresc sa ajut la refacerea acestei legende.   Din pacate cabana a fost lasata in paragina insa acest proiect vine in salvarea ei iar noi putem participa activ la acest vis.    


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Scopul nostru este de a ajuta oamenii si comunitatile care sustin si incurajeaza turismul din Carpati sa fie practicat in conditii cat mai bune, de a creste beneficiile practicarii turismului montan cat si bucuria turistilor veniti sa isi petreaca timpul liber intr-un cadru natural cu peisaje unice si aer curat, departe de agitatia si poluarea oraselor.

Proiectul "Cabana Urlea, impreuna redeschidem poarta estica de acces spre Creasta Fagarasului" are ca scop refacerea cabanei Urlea din Muntii Fagaras si reintroducerea acesteia in circuitul turistic. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

12 Donații

150 RON
La multi ani Adinush! Sper sa vedem din nou Cabana Urlea functionala!
01 Aug 2019

Ionut

150 RON
La multi ani Adina!! Multumim pentru tot ce faci. :*
27 Jul 2019

Georgiana Kalmar

50 RON
La mulți ani Adinuța!
23 Jul 2019

Anonymous

50 RON
23 Jul 2019
La multi ani, Adinush!
22 Jul 2019
22 Jul 2019
La multi ani! :*
22 Jul 2019

Puidepluș

30 RON
La multi anii !!
22 Jul 2019

Anonymous

75 RON
Pentru Cabana Urlea
22 Jul 2019
22 Jul 2019
La multi ani! O noua cabana dar cu aceleasi povesti pe care daca nu le traiesti nu ai cum sa le intelegi! Cabana Urlea este un loc tare drag sufletului meu la fel ca si tine draga mea verisoara! Te pup dulce! ❤
22 Jul 2019

Bogdan

30 RON
22 Jul 2019
Adina Naftanaila : Asociatia Povestile Carpatilor
Donez ziua mea de nastere pentru refacerea cabanei Urlea